Tuesday, October 19, 2021

100 tips til at spare penge hver dag

100 tips til at spare penge hver dag


At kunne spare penge måned efter måned er en vane, som du skal smede, hvis du vil have en vellykket økonomi. Faktisk er besparelse det første skridt til økonomisk frihed.

Der er mange måder at begynde at spare på uden nødvendigvis at ofre dig selv. Det handler mere om at tilpasse sig en mere bevidst forbrugerisme og holde vores økonomiske prioriteter klare.

Den måde, vi bruger på, er en afspejling af vores værdier, og hvad vi anser for vigtigt i vores liv. Hvis du er klar over, at du køber dine penge for alvor, bør det ikke være et problem at lave nedskæringer for at spare. Skær ned på det, du føler, gør dig ikke glad eller nytter ikke noget i dit liv.

Der er mange måder at begynde at spare på afhængigt af din livsprioritet, og derfor har jeg opdelt disse sparetip i kategorier for at gøre det lettere for dig at beslutte, hvor du vil begynde at spare.

Budget at spare:


1. Hav altid et budget for hver måned. Et budget er en måde at fortælle dine penge, hvor de skal gå, før du begynder at bruge dem.
2. Lad opsparing være det første, der debiteres din løn. Automatiser denne betaling hver måned med din opsparingskonto.
3. Sæt et klart, kortsigtet mål. Gå måned til måned. Her viser jeg dig, hvordan du opretter din opsparingsplan.
4. Start med at spare et lille beløb. De kan være $ 10 eller $ 20. Det vigtige er at skabe vanen. Et godt system er 52-ugers udfordringen, hvor du begynder at spare et lille beløb og gradvist øger beløbet.
5. Opret et besparelsessystem, der fungerer for dig. Du har din egen særlige måde at gøre ting på, anderledes end andre. Prøv først den opsparingsmetode, der passer til din personlighed, og se, om den virker i løbet af en måned.
6. Spar ikke for at spare, spar fordi du planlægger at gøre noget med dine penge. Når du har din plan, skal du kalde den "besparelse for ...": at studere, rejse, betale gæld osv.
7. Hav altid en indkøbsliste med dig for at undgå at købe det, du ikke har brug for. Nogle gange spiller din hukommelse dårlige fortid på dig, så skriv altid, hvad du vil købe. Organiser denne liste i rækkefølge efter betydning, først hvad du har mest brug for og derefter hvad du kan forvente. Dette giver dig mulighed for at være mere opmærksom på dine prioriteter, når det kommer til udgifter, udsætte køb, der ikke er presserende, og fordele dine penge på en mere retfærdig måde. Vigtigt tip: køb kun det, der er på din liste.
8. Betal kontant. Hvis du har et kreditkort, skal du ikke gå ud med det. Kort generelt skaber en illusion om ikke at miste penge. Når du betaler kontant, ser du virkelig, hvordan pengene går ud af dine hænder, så det er lettere at kontrollere udgifterne.
9. Begræns fristelsen til at bruge ud af dit budget med en godtgørelse. Tildel en procentdel af din løn til at bruge på det, du godt kan lide, enten ugentligt eller månedligt, på denne måde, du nyder, men uden at skade din økonomi.

Opret en udfordring for at bruge mindre:


10. Opret en måned uden udgifter, jeg mener en måned, hvor du kun bruger det nødvendige.
11. Hvis du synes det er for svært, kan du prøve weekender eller hele uger uden omkostninger.
12. Vælg et bestemt produkt, som du ikke kommer til at købe i et bestemt tidspunkt. Hvis du er en tvangsperson til at købe noget, så start denne udfordring. De penge, du har brugt på det, kan du spare.
13. Udskyd din shopping. Hvis du virkelig er fristet til at købe noget, skal du gemme det til en anden dag eller anvende 48-timers reglen. Du vil opdage, at du efter denne tid har glemt, eller du har mistet lysten. Med dette lærer du at kontrollere dine følelser og ikke tillade dem at kontrollere dine beslutninger. Det er ligesom når du har en kamp med din partner og for ikke at fornærme hende foretrækker du at tale, når stemningen er faldet til ro.
14. Hold dig væk fra dine udgiftsudløsere. Opsig dit abonnement fra alle de steder eller websider, der opfordrer dig til at købe. Slet dit brugernavn og din adgangskode og historikken på siden.
15. Reducer din tid på sociale netværk, da de opfordrer dig til at kopiere andres livsstil og ambition mere end du har brug for. Hvis du gjorde min udfordring i en måned uden udgifter, ville du indse, hvor lidt du har brug for at være glad.
16. Reducer din mobiltelefonabonnement.

Tjen flere penge:


17. Prøv at tjene flere penge. Den bedste måde at øge din opsparing på er ved at generere flere indtægter. Du kan starte med at sælge varer, du ikke bruger, arbejde overarbejde, leje et værelse i dit hus eller give privatundervisning. Der er mange muligheder, vælg den du bedst kan lide.
18. Stop med at samle genstande, og sælg det, du ikke længere bruger. At have flere ting gør dig ikke rigere. Sælg det tøj, apparater og ejendele, du ikke bruger.
19. Forhandle priserne på det, du køber. I vores latino -kultur er det en normal vane. Vær ikke ked af det og tilbud en lavere pris, enhver rabat er en kæreste til din pengepung.
20. Tjek dine bankkonti, og se, hvilke ekstraudgifter din bank laver. Hvis du ser, at din kontotype opkræver dig for meget, skal du finde ud af, hvordan du kan have en anden type konto, eller hvordan du kan reducere disse gebyrer. For eksempel, da jeg gennemgik, hvad de debiterede mig på et år, besvimede jeg næsten. Da jeg gik til banken, tilbød de mig en konto, der ikke opkræver betaling for betalingskortvedligeholdelse, men for hævninger i pengeautomater. Siden da foretager jeg kun en tilbagetrækning om måneden, og jeg er blevet fri for månedlige vedligeholdelsesomkostninger.
21. Lej et værelse i dit hus, garagen eller din bil.
22. Del din bil med andre mennesker og opkræv "billetprisen".

Spar penge på køb:


23. Undgå at shoppe i sæsonen. Køb før eller efter særlige datoer for at drage fordel af rabatter, dårlige beslutninger i sidste øjeblik, skarer og generel stress.
24. Hvis du vil købe noget, du har brug for, skal du kigge efter tilbud eller rabatdatoer. Du kan også bruge kuponer.
25. Køb ikke, når du er under stress, bekymret eller ked af det, bare fordi du har det bedre.
26. Sammenlign altid priser og køb ikke i første omgang, du ser.
27. Kontantkøb. Betal ikke i rater eller med kreditkort. Derudover kan du få rabat ved kontant betaling.
28. Hvis du foretrækker at betale med dit kreditkort for de point eller miles, du samler, skal du foretage køb på en enkelt rate for ikke at miste penge på renter.
29. Køb i netbutikker. Nogle er billigere. De sparer dig tid, stress, bliver fristet til at købe, hvad du ikke har brug for.

Spar penge på mad:


30. Hav en indkøbsliste baseret på din ugentlige menu. Gå aldrig ud uden din liste: du vil ende med at købe det, du ikke har brug for, og gå til supermarkedet mange gange.
31. Gå ikke i supermarkedet for bare en vare eller to, fordi du ender med at købe på impuls eller på et indfald, hvad du ikke har brug for.
32. Spis mere naturlig og mindre forarbejdet mad.
33. Undgå fastfood og spis konstant på restauranter.
34. Budget hvad du spiser hjemme og ude.
35. Find det billigste supermarked i dit område. Personligt foretrækker jeg markedspladser, fordi deres produkter er billigere (da der er færre mellemmænd og huslejen betalt af lokalbefolkningen der er lavere).
36. Spis mindre kød og mere planteprotein. Bælgfrugter (bønner, linser, kikærter, ærter osv.) Er et godt protein, hvis du kombinerer det med et korn (ris, havregryn, quinoa osv.)
37. Frys straks dine rester til enhver anden dag (som du ikke vil lave mad).
38. Hvis du har en stor familie, så prøv at købe i store mængder, eller hvor de sælger engros.
39. Hvis du skal spise på arbejde, skal du pakke din mad enten frokost eller snacks.

Spar på hobbyer:


40. Download gratis bøger på internettet.
41. Besøg det nærmeste bibliotek og læs deres bøger.
42. Gå i biografen på rabatdage.
43. Hvis du kan lide spiritus, skal du kigge efter Happy Hour på dine yndlingsbarer.
44. TA Deltag i gratis kulturbegivenheder i din by, f.eks. Kunstudstillinger, koncerter eller ture.
45. Gå en økologisk tur eller cykel gennem de grønne områder i din by.
46. Drop kabel -tv. Gå over til Netflix (nul reklamer) eller dediker dig til at læse mere.
47. Gør din hobby til en forretning: sælg dit kunsthåndværk; rådgiver andre om, hvordan man klæder sig godt på; spille din guitar i lokale barer osv.
48. Tag på ferie, eller besøg turiststeder i lavsæsonen.
49. Lav en potluck med dine venner. Hver person skal medbringe en tallerken til alle gæsterne.

Spar på skønhed:


50. Køb generiske mærker. Nogle tilbyder de samme fordele som dyre maraca -produkter.
51. Brug flere naturlige produkter. Køkkenet er en stor kilde til skønhedsprodukter, da din hud er en anden mund.
52. Køb en stor krukke jomfru kokosolie. Det fungerer som hårbehandling, creme til krop, hænder og ansigt, epilatorcreme, makeupfjerner, intimt smøremiddel, creme til udbrud samt bruges i køkkenet.
53. Lav en spa derhjemme med naturlige produkter.
54. Gør din manicure og pedicure hjemme.

Gem med mennesker:


55. Hold dig væk fra mennesker, der motiverer dig til at bruge bare for at tilfredsstille øjeblikkets fornøjelse. Omring dig i stedet med mennesker, der deler dine interesser, og som forstår dine prioriteter.
56. Diskuter dine besparelsesmål med de vigtigste og nærmeste mennesker til dig.
57. Tal med din partner og børn om vigtigheden af ​​at spare og sæt mål sammen.
58. Hvis du har børn, og du går ud med dem, skal du forklare dem, inden de forlader hjemmet, at de ikke går på indkøb, og hvad formålet er med udflugten. Når du forbereder din søn på det, der kommer, vil han være mere klar over, hvordan han skal opføre sig (jeg fortalte dig, jeg var en folkeskolelærer). Husk ikke at give efter for hans raserianfald og konstant tale med ham om forskellen mellem luksus og fornødenheder.
59. Brug mere tid sammen med dine børn i stedet for at købe mere legetøj eller elektronik for at kompensere for din tilstedeværelse.
60. Få gratis date med din partner: et glas vin og se stjernerne, en tur gennem byen, en nat med massage osv.

Spar penge Minimalisme:
61. Køb hvad du har brug for, og du kommer virkelig til at bruge det. Giv det, du køber, en holdbarhed i stedet for bare at købe.
62. Udveksle genstande som bøger, musik, tilbehør eller tøj, som du ikke bruger sammen med dine bekendte eller venner.
63. Køb produkter af god kvalitet, der holder længe.
64. Hav et kombinerbart skab. Håndter visse basistøj. Dette vil spare dig penge og tid, når du klæder dig på.
65. Hav så få apparater og genstande hjemme som muligt. Hold dig til dem, der er nyttige til forskellige formål.
66. Bor et mindre sted, især hvis du bor alene eller sammen med en partner.
67. Hold dit hus ryddeligt og fri for unødvendige genstande, og du behøver ikke betale en anden for at rengøre det.
68. Reparer de genstande eller tøj, der stadig virker i stedet for at skynde dig ud for at købe noget nyt.
69. Tænk på, at det du har ikke definerer dig. Han stræber efter at være i stedet for at have.

Spar penge vaner:
70. Analyser, hvad der gør dig glad. Du vil se, hvordan dine udgifter reduceres.
71. Lev sundt og dyrk motion ofte. Det sparer dig penge på medicinske behandlinger og fokuserer dit sind på det positive.
72. Vær meget tydelig på, at det er på din liste over behov og ønsker.
73. Skriv hvad du vil gøre med dine penge, og hvordan du vil have mest muligt ud af dem. Når du har dit mål klart, sparer du på ubrugelige udgifter, der ikke er i overensstemmelse med dit livsprojekt.
74. Sluk for fjernsynet, dette reducerer den tid, der udsættes for reklamer og alle former for shoppingudløsere.
75. Kom sammen hjemme med venner, i stedet for at gå ofte ud.
76. Må ikke sammenligne dig selv med andre. Bare fordi nogen har mere end dig, betyder det ikke, at de er lykkeligere eller lever bedre. Der vil altid være nogen, der har mindre eller mere end dig.
77. Planlæg dine udgifter hver weekend for de næste syv dage.
78. Tjek dit budget konstant.
79. Kontroller din nytteværdi og bankfakturaer i tilfælde af fejl eller overdrevne gebyrer for udgifter, som du ikke har relateret til.
80. Opbevar regningerne til at betale på et synligt og velordnet sted, så du ikke glemmer at betale dem til tiden.
81. Brug en sparegris til at gemme ændringer eller vendinger. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare.
82. Spørg dig selv, før du køber: Har jeg brug for det eller vil jeg have det? Har jeg noget lignende derhjemme, der opfylder den samme funktion?
83. Tænk positivt om penge, stol på, at du kan være en del af den overflod, der findes i universet.
84. Når du får ekstra penge, skal du gemme dem i stedet for at skynde dig ud for at bruge dem.
85. Skær dine dårlige vaner som at ryge, drikke, købe lotteri eller enhver afhængighed, du har.

Lær mere om at styre dine penge:


86. Læs mere om personlig økonomi.
87. Lyt, læs og tal med folk, der er gode til at håndtere deres penge.
88. Besøg din bank, og spørg om de forskellige opsparingskonti, de har, og hvordan du kan tjene nogle penge med dem.
89. Automatiser betalingen af dine fakturaer og hvad du ellers kan, så de trækkes fra din bankkonto.
90. Deltag i Facebook -grupper, hvis tema er at gemme.

Spar penge med forsikring:
91. Hav en god sundheds- og bilforsikring. Når nødsituationer kommer, behøver du ikke ofre din opsparing eller gå i gæld.

Spar penge med gæld:


92. Søg at refinansiere din gæld og opnå en lavere rente. Du kan også samle alle dine bankgæld i én for at spare penge, reducere tid og oprette betalingsfaciliteter.
93. Betal hurtigt små gæld af. Derefter bruger du de penge, du brugte i dem, til at betale din større gæld.
94. Eller for din største gæld først, siden du sparer penge på renter.

Spar penge med skatter:


95. Betal dine skatter til tiden for at undgå at opkræve renter. Når du betaler inden fristen, kan du optjene en rabat.

Spar penge med teknologi:


96. Download dokumenteditor fra Google Drive i stedet for at betale for Microsoft.
97. Køb teknologiske enheder i henhold til dine behov, ikke megamaskiner, som du kun bruger til at surfe på internettet.

Spar penge med hjemmet:


98. Har ikke 20 toiletartikler derhjemme. Har en multifunktionel, eddike eller blegemiddel er nok.
99. Skyllemiddel er ikke nødvendigt. Vælg din vasketøjssæbe bedre, det er nok.
100. Vedligehold dine apparater korrekt.

No comments:

Post a Comment